Ελ

En

Ηγούμαστε Δημιουργικά, εκδήλωση του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία, 26 Απρίλιου 2023

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί στη νέα εκδήλωση της Σειράς Συζητήσεων: Ηγούμαστε Δημιουργικά, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26 Απρίλιου, στο AlbaGraduateBusinessSchool (Ξενίας 6-8, Αθήνα), 16:00 – 17:30.
Η εκδήλωση για πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream.

Σύντομη περιγραφή
Η Δρ. Στέλλα Παχίδη, Poets & QuantsBest 40-under-40 Professor, θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή της έρευνα που έχει δημοσιευθεί σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά όπως το OrganizationScience. Τι μεταβολές επιφέρει η εφαρμογή νέων αλγοριθμικών τεχνολογιών και εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης στη φύση της εργασίας και συγκεκριμένα στις διαδικασίες και μεθόδους δημιουργίας και διαχείρισης γνώσης και λήψης αποφάσεων; Αντλώντας συμπεράσματα από εθνογραφικές μελέτες και άλλες ποιοτικές έρευνες, θα αναλύσει τις αναγκαίες αλλαγές που προκύπτουν όσον αφορά στη δομή και κουλτούρα της επιχείρησης, στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και στη συνεργασία ανάμεσα σε εργαζομένους διαφορετικών ειδικοτήτων. Τέλος, θα εστιάσει στο ρόλο της ηγεσίας στην ενεργοποίηση και διαχείριση των ανωτέρω αλλαγών.

Βιογραφικό
Η Στέλλα Παχίδη είναι Επίκουρος Καθηγήτρια Πληροφοριακών Συστημάτων στο Judge Business School, University of Cambridge. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στον τομέα της τεχνολογίας, της εργασίας και της οργάνωσης. Πρόσφατα ερευνητικά της έργα περιλαμβάνουν την εισαγωγή τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση προκλήσεων στον χώρο εργασίας κατά την διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού και τις πρακτικές συνεργασίας ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών ειδικοτήτων. Έχει διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το VrijeUniversiteitAmsterdam, MSc στην Επιχειρηματική Πληροφορική από το UtrechtUniversity, και είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία που αφορούν στα πληροφοριακά συστήματα και τους οργανισμούς, όπως τα περιοδικά OrganizationScience, InformationandOrganization, OrganizationTheory, JournaloftheAssociationforInformationSystems, MISQuarterlyExecutive, ComputersinHumanBehavior, κ.ά. Έχει παρουσιάσει την έρευνά της σε διάφορα διεθνή συνέδρια στους τομείς της τεχνολογίας και των οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων του AcademyofManagementMeeting, του InternationalConferenceonInformationSystems, του EuropeanGroupforOrganizationalStudiesColloquium, του ProcessSymposium, κ.ά. Είναι μέλος της συντακτικής κριτικής επιτροπής των επιστημονικών περιοδικών OrganizationScience, InformationSystemsResearch, και InformationandOrganization. Είναι συντάκτης του ειδικού τεύχους του επιστημονικού περιοδικού Journal of Management Studies με θέμα Artificial Intelligence: Organizational possibilities and pitfalls. Το Poets&Quants συμπεριέλαβε τη Στέλλα Παχίδη στη διεθνή λίστα των καλύτερων 40 καθηγητών κάτω των 40 ετών για το 2021.

Εγγραφείτε εδώ: SEV CoE CL Event Registration (acg.edu)

Προηγούμενο Νέο πλαίσιο λειτουργίας του γενικού εμπορικού μητρώου και υπηρεσιών μιας στάσης μετά την ψήφιση του ν.4919/2022υ Ν.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας